Ziyaretçi Defteri
Mobil wap chat sitemizden yararlanabilmek için lütfen Giriş yapınız ya da Kayıt olunuz.

* Ankaralı
5.4.2024 18:52
Geceden gündüze dönen gökyüzüm gibisin. Öyle huzurlu,öyle sessiz sakin ki hiçbir şey bozamıyor seninle gelen güzelliği. Uyuyamıyorum bak sarılıyorum köpüşe sımsıkı sana sarılır gibi o da yetmiyor artık seni hissettirmeye. Öyle çok seviyorum ki seni gökkuşağı gibi,yağmurdan sonraki toprak kokusu gibi. Ama en çok senin kokunu seviyorum içime çekince sarhoş edebilecek kokunu. Seni böylesine kötü bi dünyada öyle güzel seviyorum ki sana sarılınca papatyalar açıyor her yerde. Seni gökyüzü gibi seviyorum. Sonsuz ve eşsiz

* AGIRXABİ
5.4.2024 18:24
selamün aleyküm dostlarım hayırlı akşamlar bereketli iftar sofralariniz olsun .amin.Kuran-ı Kerim'de Kadir Gecesi için Leyletül kadri hayrun min elfi şehrin yani Kadir Gecesi bin aydan hayırlı bir gecedir diye buyuruluyor Bu nedenle bu geceyi ihya edelim Kadir geceniz hayırlı olsun..amin.
| AGIRXABİ tarafından editlendi

** KraL_Erdo
5.4.2024 11:10
*
HayirLi NurLu Cumalar HayirLi KandilLer Dilerim CanLar 🌹 🌺 ❤️ 😍

* ___AFİLLİ___
5.4.2024 09:18
“Kadir gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Melekler ve Ruh (Cebrail) o gecede, Rablerinin izniyle her türlü iş için iner de iner. O gece, tan yerinin ağarmasına kadar bir esenliktir.” (Kadir Suresi 3-4-5)

Tüm İslam aleminin #KadirGecesi mübarek olsun.

** KraL_Erdo
1.4.2024 07:58
*
GüzeLLikLerLe Dolu Mutlu Bir Hafta Geçirmeniz Dileğiyle GünaydinLar CanLarr 💐 🌹 🌺 ❤️ 😍 🍫 ☕ 💙 💛 🤗 😊 😎 👩‍💼 👈 🤞 ✌️
Geri Dön
kumtanesichat.com © 2024 TURKUAZ
info@turkuaz.biz